16-08-09

postvoertuigen.. in brand gestoken...

brand
Zeven bestelwagens van De Post in brand gestoken

In Nossegem, vlakbij Zaventem, zijn zondagochtend rond drie uur zeven bestelwagens van De Post uitgebrand. Het vuur dreigde over te slaan naar het postgebouw zelf, maar de brandweer van Zaventem was snel ter plaatse en kreeg het vuur tijdig onder controle.

De exacte oorzaak van de brand is onbekend. De wagens stonden langs de zijkant van het postgebouw, gelegen langs de Leuvensesteenweg. Het vuur dreigde over te slaan naar het postgebouw zelf, maar de brandweer van Zaventem was snel ter plaatse en kreeg het vuur tijdig onder controle.

Volgens commissaris De Becker van de lokale politie Zaventem gaat het zeker om brandstichting. 'Zeven bestelwagens die ineens in brand vliegen, dat zou teveel toeval zijn, vooral omdat ze niet allemaal naast elkaar stonden', aldus De Becker.

Het is al de derde keer in een tijdspanne van minder dan één maand dat er in Zaventem een brand ontstaat waarbij het vermoedelijk om brandstichting gaat. Eerdere gevallen deden zich voor in houten chalets langs de Quinkenstraat in Woluwe en een verlaten fabrieksgebouw in Zaventem.

12:11 Gepost door Pol de postman in Algemeen | Permalink | Commentaren (0) |  Facebook |

De commentaren zijn gesloten.