17-09-09

jammer genoeg... lange vingers...

lesbisch-koppel-steelt-postpakketjes_5_460x0Lesbisch koppel steelt postpakketjes

Een lesbisch koppel uit Hasselt is veroordeeld tot twee jaar cel voor het op grote schaal stelen van poststukken uit het sorteercentrum Antwerpen X. De twee moeten van de Antwerpse strafrechter ook een boete van 2.750 euro ophoesten.

Het lesbische koppel verkocht de pakjes door via het internet (gsm's, dvd's, juwelen, tickets voor Rock Werchter, verzamelmunten en postzegels).

De feiten kwamen aan het licht na een intern onderzoek door De Post. In de periode van 2006 tot 2008 had die 464 klachten gekregen over verdwenen pakketjes. Een bewakingscamera legde de acties van beide dames uiteindelijk vast in 2008.

De vrouwen zelf beweren dat ze pas begonnen te stelen in 2007, maar de procureur betwist dat. Intussen konden al 77 voorwerpen aan de benadeelden gelinkt worden, goed voor een gezamenlijke waarde van bijna 10.000 euro.

15:01 Gepost door Pol de postman in Algemeen | Permalink | Commentaren (3) |  Facebook |

Commentaren

lange vingers Antwerpen X Natuurlijk is da al jaren bezig en dat zullen er genoeg kunnen bevestigen ! Ik ben zelf slachtoffer geweest omdat ze nooit hun werk deden en ik het s nachts om 3 uur moest gaan oplossen vd bazen,ben paar keer over men toeren gaan lopen op het werk,omdat ik ziek was en overstresst en ik het téveel aan werk ni meer aan kon....als ze hun werk ni deden??? waar waren die dan hele nacht mee bezig ? en dan om 4 u snachts vroeger stoppen en met zware rugzak naar huis...Hadden die bazen dan écht niks door al die jaren??? Eigelijk zou ik morele schade moeten vragen maarja kan da gevecht ni meer aan

Gepost door: anoniem | 08-10-09

lange vingers bullschit, mr of miss anoniem, te laf om jezelf bekent te maken? Alsof jij zo hard werkt en kijk eerst eens naar jezelf alsof jij zo onschuldig bent!

Gepost door: goedele | 28-10-09

Ja dat vindt ik ook ANONIEMPJE!! Gemakkelijk te oordelen over anderen terwijl je zelf misschien niet deugt! Ze hebben wel in fout gemaakt maar ze deden hun werk wel tegoei! En om 4 uur stoppen? Ze begonnen om 9 uur (op vraag van de bazen) en hadden dus ook een uur vroeger gedaan dus ze pakken zelden rust.

Gepost door: sonja | 28-10-09

De commentaren zijn gesloten.