03-10-09

de noodzaak... van twee kantoren...

heist
De Post bewijst zelf de noodzaak van twee kantoren

Ten gevolge van infrastructuurwerk zal het postkantoor in de Smedenstraat van dinsdag 6 oktober tot en met maandag 2 november gesloten zijn. Uitzonderlijk sluit het kantoor al op maandag 5 oktober om 15 uur. De Post verontschuldigt zich voor dit tijdelijke ongemak en dankt haar klanten alvast voor het geduld. Het spreekt volgens De Post vanzelf dat de klanten vanaf dinsdag 3 november voor de vertrouwde postdiensten en hetzelfde financiële advies als voordien welkom zijn in het vernieuwde kantoor. Toch bewijst De Post hiermee dat er nood blijft en is voor een degelijk tweede kantoor. Want men vergeet er bij te vermelden dat na de renovatie van het kantoor in de Smedenstraat. Kort er na het kantoor in de Parmentierlaan sluit. Waardoor De Post slechts één postkantoor heeft voor een gemeente waar meer dan de helft van het jaar gemiddeld bijna 100 000 mensen wonen en leven.

Intussen worden onze stadsgenoten van Heist en Duinbergen doorverwezen naar zogenaamde postpunten. Geef toe voor deze mensen is "De Post" maar een klein onderdeel van hun onderneming en ook de discretie is soms ver te zoeken.

De postbedeling blijft normaal verlopen. Voor de afhandeling van de post- en financiële verrichtingen wordt er verwezen naar het postkantoor in de Paul Parmentierlaan 203.

10:00 Gepost door Pol de postman in Algemeen | Permalink | Commentaren (0) |  Facebook |

De commentaren zijn gesloten.