05-10-09

onderhandelingen... hervatten vrijdag...

overleg
Onderhandelingen bij De Post vrijdag hervat

De onderhandelingen tussen directie en vakbonden van De Post over, onder andere, de wijkpostbodes, zullen vrijdag hervat worden. Dat is maandag vernomen tijdens een ontmoeting tussen de sociale partners.

Een vergadering tussen de vakbondsorganisaties is dinsdagnamiddag gepland "om de strategie te bepalen voor de onderhandelingen", aldus het gemeenschappelijk vakbondsfront, dat hoopt dat de onderhandelingen zullen plaatsvinden in een "constructief" klimaat.

"Wat wij bovenal willen, zijn arbeidsvoorwaarden die aanvaardbaar zijn voor alle werknemers van De Post", aldus vakbondsman André Blaise (ACV).

De Post laat alvast weten dat de gesprekken tussen directie en vakbonden "in een klimaat van sociale vrede dienen te verlopen". "Het is daarom zeer belangrijk dat alle medewerkers nu een correcte dienst aan de cliënten verzekeren".
"De directie van De Post bevestigt dat een agenda met de vakbondsorganisaties is overeengekomen voor onderhandelingen over de wijkpostbode", aldus woordvoerder Piet Van Speybroeck. "Indien alle partijen rekening houden met de essentiële bekommernissen van de anderen...

19:24 Gepost door Pol de postman in Algemeen | Permalink | Commentaren (0) |  Facebook |

De commentaren zijn gesloten.