05-11-09

de eerlijke vinder... bestaat nog...

Aus%20Post
Postbeambte brengt pakje met 60.000 euro braaf naar politie

Een Australische postbeambte vond een pakje met meer dan 60.000 euro in en bracht het braafjes naar de politie. De vrouw werd geprezen voor zoveel eerlijkheid.

Geldautomaat
Georgia vond het geld achter een postkantoor in Melbourne. De verpakking stond vol met tekens van 50-dollarbiljetten en droeg de initialen CBA van de Commonwealth Bank of Australia. Georgia was niet geïnteresseerd in de inhoud en opende het pakje niet, maar belde de politie. Bleek dat het geld - een hoop biljetten van 50 dollar - in een cassette zat, die bestemd was voor een geldautomaat.

Georgia heeft iets met geld blijkbaar, de laatste tijd. Recent nog won ze 2.750 euro met gokken op de paardenwedrennen in Melbourne. Volgens de politie verdient ze ook een beloning voor haar genereuze eerlijkheid

16:00 Gepost door Pol de postman in Algemeen | Permalink | Commentaren (1) |  Facebook |

Commentaren


Die dame verdient wel een goede beloning! En die pubers verdienen wel degelijk een straf om zo lang die bewoners te pesten.
Maar ik heb hier hartelijk zitten lachen met dat "ticketje nemen" .Iets gelijkaardigs heb ik ook meegemaakt terwijl er niemand in de post stond!!!

Gepost door: magda | 06-11-09

De commentaren zijn gesloten.