25-11-09

Je zult maar... postbode zijn...

sei_Schnee_Post_BM__304219b
Je zult maar... postbode zijn ?

Je zult maar postbode zijn ? Elke dag opnieuw de post bezorgen. Grotendeels zonder autootje dus hé ? Dus gewoon lopend- of met de fiets. Tsja, met mooi weer des zomers, is het geen probleem, het zonnetje schijnt, de vogeltjes fluiten... en: wie wil er dan niet naar buiten ?

Anders wordt het als het weer wat minder is. Storm, Sneeuw, Ijzel, Regen en andere zaken (ook bijvoorbeeld de klaarblijkelijk steeds meer aggressief wordende honden [jawel: dieren apen ons na... !!!]), etc, etc... maken het postbode zijn er niet altijd zo leuker op.

Tóch moeten de postbodes ook hier een weg in zien te vinden.

Met andere woorden: hulde aan die mensen !!!

Maar tsja, Postbode zijn ??? Kom daar maar eens om op feestjes, partijen en bijeenkomsten. Meewarig word je aangekeken... "Gohhhh..., ben jij postbode ??? Whoehahahà !!! Is het niet om je dood te lachen ???".

Tsja, dat postbode zijn..., dat valt niet mee. Gelukkig worden ze these days flink aangepakt. Salaris inleveren, minder werken etc, etc... De maatregelen tégen... hen zijn inmiddels vele.

Hmmm..., hoe àchterlijk kun je zijn ??? Om zó met postbodes om te gaan... ???

1 reden zal ik u noemen waarom, 't Is meer een vraag eigenlijk..., komt ie:

Stel, stel (jaaaa..., gaat u er maar eens even goed voor zitten !), stel... dat u helemaal (buiten email e.d. om dus...) geen post meer zou ontvangen ??? Welke problemen doemen dan op ???

Hmmm..., nog niet goed- en diep over nagedacht zeker...

15:00 Gepost door Pol de postman in Algemeen | Permalink | Commentaren (0) |  Facebook |

De commentaren zijn gesloten.