27-11-09

post bezorgt in een... vuilnisbak...

not-a-mailbox 2
Post bezorgd in vuilnisbak

Een inwoonster van Liedschendam, Nederland, geloofde donderdag 26 november omstreeks 11.45 uur haar ogen niet, toen zij zag dat een postbesteller van het koeriersbedrijf DHL diverse poststukken uit zijn postzak haalde en vervolgens in de vuilnisbak gooide.

Zij belde onmiddellijk de politie, die in de omgeving een onderzoek instelde. De postbesteller, een 30-jarige Leidenaar, werd met behulp van omstanders opgespoord. Hij bekende al snel dat hij onderweg een schifting in de post had aangebracht en de door hem als onbelangrijk ingeschatte poststukken in een vuilnisbak had achtergelaten. Hij had dit gedaan om zijn zere knie te ontlasten.

Het gewicht van de poststukken was hem kennelijk te machtig. De politie heeft de man aangehouden. Hij kreeg een proces-verbaal en zal zich op korte termijn voor de rechter moeten verantwoorden. De poststukken zijn veiliggesteld en worden aan het postbedrijf afgegeven

14:27 Gepost door Pol de postman in Algemeen | Permalink | Commentaren (1) |  Facebook |

Commentaren

dag Pol, Jammer dat er zo veel mensen zijn die niet beseffen dat ze verantwoordelijkheid hebben en dat telt neit alleen voor postbodes.
Pol ik heb al mijn voorraad kerstzegels ingeslagen.Alle kleine beetjes helpen hé!

Gepost door: magda | 27-11-09

De commentaren zijn gesloten.