08-12-09

postkantoor sluit... Postmaster opent...

postmaster
PostMasters opent eerste shop in shop in Tegelen, Nederland.

PostMasters heeft een eerste shop in shop geopend in Tegelen. Een voormalig postkantoor gevestigd binnen de muren van twee ander winkels is omgebouwd tot PostMasters filiaal.  PostMasters is blij met deze winkel. Op een klein aantal vierkante meters is een volledige PostMasters Store ingericht. Het toont aan dat PostMasters geïntegreerd kan worden binnen de muren van een ander concept en dat het een aanvulling is op het bestaande aanbod.  Ook copyshops en fotoshops kunnen profiteren van de diversiteit van de diensten van PostMasters.

Vrije postmarkt
PostMasters speelt in op de liberalisering van de Nederlandse postmarkt en het verdwijnen van de postkantoren. Deze aardverschuiving in de markt biedt ongekende groei mogelijkheden voor PostMasters en haar franchisenemers. Wereldwijd zijn er al meer dan 8000 vergelijkbare “Pack and Mail winkels”.

Onafhankelijk
Klanten kunnen bij PostMasters terecht voor een onafhankelijk betrouwbaar en persoonlijk advies voor zendingen via UPS, TNT, FedEx en DHL. Daarnaast hebben PostMasters franchisenemers uitstekende kennis van grafische diensten.

Ondernemers met bestaande winkels gezocht
PostMasters zoekt dit jaar ook ondernemers met een copy-shop, kantoorartikelenwinkel of fotoshop die zich willen aansluiten bij de formule. De producten van PostMasters zijn complementair aan de diensten die worden aangeboden, waardoor een aanzienlijke omzetverhoging van 30% to 100% mogelijk is! Dit geldt eveneens voor bestaande postagentschappen.

Store in a Box; Turn Key!
Bij een PostMasters franchise krijgt u een kant en klare winkel die binnen enkele weken operationeel kan zijn. Store in store opties worden ook aangeboden.

Lage investeringen
Het PostMasters concept is door de lage investeringen (vanaf € 70.000,- exclusief werkkapitaal) en snelle terugverdienperiode toegankelijk en aantrekkelijk, zodat ambities voor ondernemerschap voor vele binnen handbereik komt.

20:30 Gepost door Pol de postman in Algemeen | Permalink | Commentaren (0) |  Facebook |

De commentaren zijn gesloten.