05-02-10

Sefke de facteur... of Billy Durf...

sefke
Billy Durf daagt Sefke de facteur uit

Het Gullegemse carnaval start vandaag met het Bal van de Prins. Toppers blijven de prinsverkiezing op zaterdag en de boemelnacht en de stoet volgend weekend.

De carnavalsgekte slaat dit weekend weer onverbiddelijk toe met op vrijdag het Bal van de Prins dat dankzij Sven Ornelis steeds meer aan populariteit wint. Het kindercarnaval op zaterdag met clown Piko start al om 14 uur. Op het einde wordt het kinderprinsenpaar verkozen.

De 39ste prinsverkiezing gaat zaterdag om 20 uur van start. Dit jaar zijn er slechts twee kandidaten voor de prinsverkiezing. Nico Hellebuyck maakt zijn belofte om in 2010 deel te nemen aan de prinsverkiezing waar en is de gedoodverfde kandidaat. Hij was het ook die publicitair in actie schoot met een reuzepostbus boven De Vlasser aan De Gouden Bank en een bijzonder geslaagde poster gebaseerd op de Helaasheid der dingen. Nico is postbode in het dagelijks leven en is thuis in De Gouden Bank.

Zijn uitdager wordt Wim Werbrouck die in 2003 nipt verloor van Brecht Claus.

'Ik neem vooral deel om de carnavalsorde te steunen en toch wat weerwerk te bieden aan Nico zodat hij het niet zomaar op een schoteltje krijgt aangeboden. Het is steeds dolle pret en we zien wel waar we uitkomen.'

17:15 Gepost door Pol de postman in Algemeen | Permalink | Commentaren (0) |  Facebook |

De commentaren zijn gesloten.