15-02-10

verjaardagscadeau per post... 24 jaar te laat...

Champagne_2
Verjaardagscadeau arriveert 24 jaar te laat met de post

Frank Digoria uit het Amerikaanse Pittsburgh keek afgelopen week vreemd op toen hij via de post een fles champagne cadeau kreeg voor zijn verjaardag van zijn vader. Niet alleen was zijn verjaardag al een maand voorbij, op het kaartje stond ook nog de naam van zijn ondertussen overleden moeder.

"Ik dacht dat mijn vader gek geworden was", zegt Digoria aan de Pittsburgh Post-Gazette. Maar wat bleek: de fles champagne heeft er 24 jaar over gedaan om op zijn bestemming aan te komen.

Dankwoordje
"Ik vond het al vreemd dat hij me niet bedankte toen ik hem zoveel jaren geleden belde op zijn verjaardag", herinnert Digoria senior zich nog. "Dat dankwoordje kwam er vorige week dan toch. Ik heb mijn zoon wel gezegd dat hij toch nog eens 25 jaar zal moeten wachten voor ik hem nog eens iets opstuur", lacht hij.

Bij de US Postal Services hebben ze geen idee wat er is foutgelopen. Dat het cadeau alsnog is aangekomen, is op zich al verrassend. Digoria is sinds 1985 twee keer verhuisd en de Amerikaanse post houdt normaal gezien geen oude adressen bij.

15:48 Gepost door Pol de postman in Algemeen | Permalink | Commentaren (0) |  Facebook |

De commentaren zijn gesloten.