16-02-10

afhaalpunt... in grrensstreek...

afhaalpunt
Afhaalpunt voor post voor België

Nederlanders die in België wonen en Belgen die vaak Nederlandse post ontvangen, kunnen vanaf nu ook in Zeeuws-Vlaanderen op diverse punten post ophalen.

Het bedrijf Grenspostadres.nl heeft een dozijn afhaalpunten langs de Nederlands-Belgische grens ingericht om post af te halen. Nederlanders die in Vlaanderen wonen en Belgen die post uit Nederland (snel) willen ontvangen kunnen zich aanmelden als abonnee van Grenspostadres.nl . Ze kunnen dan brieven, kaarten en pakjes ophalen bij een van de afhaalpunten: onder meer bij Aviatankstation aan de Sint Annastraat in Sluis en bij de winkel Totaal Gemak aan het Hulster Stationsplein.

Helena Hoekstra begon
Grenspostadres.nl in november vorig jaar. Als inwoonster van Duitsland irriteerde het haar dat ze Nederlandse kranten en tijdschriften dagen later kreeg.Ook kon ze niets bestellen bij veel Nederlandse postorderbedrijven en webwinkels, omdat die niet in het buitenland bezorgen. Een postbus is duur, dus richtte Hoekstra afhaalpunten in langs de Nederlands-Duitse grens.

Voor 14,95 euro per jaar en bescheiden bedragen voor pakjes (75 eurocent per stuk), brieven en tijdschriften (25 eurocent per stuk) ben je abonnee. Hoekstra hoopt binnenkort afhaalpunten te beginnen in IJzendijke en Sas van Gent.

15:14 Gepost door Pol de postman in Algemeen | Permalink | Commentaren (0) |  Facebook |

De commentaren zijn gesloten.