13-04-10

Laat je liefdesbrief schrijven... door De Post...

marie
De Post schrijft je liefdesbrief

De Post zet de liefdesbrief in als nieuw wapen tegen zijn elektronische concurrenten. Een brief versturen met de brievenpost: niemand doet het nog, tenzij het echt niet anders kan. Email en chat zijn nu eenmaal gratis en veel sneller. Toch durven we nog wel eens een uitzondering maken voor de liefdesbrief, die net iets romantischer en eerlijker overkomt wanneer we hem eigenhandig hebben geschreven en in de postbus gedropt.

Allicht geen toeval dus dat De Post de liefdesbrief heeft gekozen als centrale thema in zijn nieuwe communicatiecampagne, die vandaag van start gaat. Acrice Marie Vinck en schrijver Pieter Aspe werden door De Post ingehuurd als de Vlaamse gezichten van de campagne.

Via een speciale website van De Post kan je je naam en adres van je geliefde ingeven, waarna Vinck en Aspe aan het werk gaan en een liefdesbrief schrijven voor hem of voor haar. De brief wordt door de postbode afgeleverd.

14:49 Gepost door Pol de postman in Algemeen | Permalink | Commentaren (1) |  Facebook |

Commentaren

dag Pol, moest ik nog een liefdesbrief willen schrijven,dan zou ik dit toch liever zelf doen dan het door iemand anders-hoe bekend ook- te laten doen.

Gepost door: magda | 13-04-10

De commentaren zijn gesloten.